KLINKER Coaching

Team Coaching

Bij samenwerking in een team zijn zowel de individuele onderdelen als de verbindingen van belang. Het team is zo sterk als de zwakste schakel. Ik besteed in teamsessies daarom zowel aandacht aan de onderlinge dynamiek en verbindingen als de individuele teamleden. Mijn ervaring als life coach helpt om alle teamleden in hun kracht te zetten.

Binnen teams is het belangrijk ieder in zijn waarde te laten. Het creëren van begrip voor elkaar door naar elkaar te luisteren en met elkaar te delen is hierin zeer waardevol. Door mijzelf kwetsbaar op te stellen lukt het mij om snel het vertrouwen te krijgen in een groep en een veilige omgeving te creëren waarin men zichzelf durft te zijn en te laten zien.

Teamsessies doe ik graag op verrassende locaties, van de Nederlandse hei tot de zonovergoten stranden van Ibiza.

Consultancy

Ik deel graag mijn brede ervaring met verbeter- en verandertrajecten. Ik ben sterk in de juiste balans houden tussen doen wat nodig is voor de organisatie en goed voor het team zorgen. Door de medewerkers en hun input op de juiste manier mee te nemen, creëer je verbeteringen die je op voorhand niet durfde te dromen.

Door buiten de gebaande paden te denken kom ik met verassende oplossingen. Ik durf keuzes te maken, ook al liggen ze niet voor de hand. Ik krijg mensen daarin mee door goed uit te leggen waarom we soms de trap nemen en soms de lift. Maar ook dat beneden blijven soms de beste keuze is.

Ik help je graag je afdeling of organisatie naar een hoger plan te tillen!